20161110-_MG_9607-2

Spirituele Praktijk Angel Eyes in Wijchen
BewustZijn en Manifestatie Opleidingen en Coaching - Astrologie/Tarot Meditatie - Chakra Dance - Opstellingen - Spirituele Vakanties

eng nl

Workshop informatie: onderstaande wordt gegeven in mijn praktijkruimte, heb je zelf een geschikte ruimte en een groep bijeen kan ik ook op locatie komen.

Engelen & Eenhoorns Workshop: tijdens deze workshop gaan we kennismaken met de verschillende Engelen en reizen door de verschillende Engelenrijken. ook maken we contact met Natuur Lichtwezens. We gaan leren om te gaan met diverse orakelsets en hoe we daarmee boodschappen kunnen doorgeven ook via automatisch schrift.                                                                  Deze workshop wordt in een weekend gegeven van 10 uur tot 4 uur en de kosten zijn 55 euro incl reader.

De Verdieping Aartsengelen workshop: tijdens deze workshop gaan we de verdieping in met de verschilldende Aartsengelen. Welke boodschappen mag je ontvangen en/of doorgeven. Meer aan de slag dus met deze grootheden. En natuurlijk beginnen we dan met weer een heerlijke reis door de rijken heen. De workshop wordt in een weekend gegeven van 10 tot 4 uur en de kosten zijn 55 euro incl reader.

Godinnen en de 5 elementen workshop: tijdens deze workshop gaan we met de 7 Godinnen archetypes aan de slag waardoor je in kaart krijgt welke type je bent en nodig hebt op dit moment. Met behulp van de Godinnen krijgen we inzicht in alle vraagstukken over jezelf en je leven. Ook verbinden we ons in meditatie niet alleen met de Godinnen energie maar ook met de 5 elementen zodat we ons optimaal kunnen voeden met alle krachten die er voor ons zijn. De kosten zijn 55 euro incl reader.

Rite of the Womb: een sjamanistisch vrouwen ritueel om de baarmoeder te ontdoen van pijn en haar oorspronkelijke staat van geboorte en creatie terug te geven. De dag is een opbouwend ritueel om af te sluiten met de inwijding die jij weer mag doorgeven aan andere vrouwen. De dag duurt van 11 tot 4 uur en de kosten zijn 40 euro.

Medium/Healing Cirkels: dit is een oefen cirkel voor mediums en healers om je vaardigheden te onderhouden, te verdiepen en zelf healing en consulten te geven en ontvangen zodat je open blijft staan voor je eigen processen. Dit wordt op een zaterdag of zondag gehouden van 10 tot 2 uur en de kosten zijn 30 euro.

Mocht je een workshop nog een keer willen doen (om bijvoorbeeld weer een laag dieper te gaan in jezelf of te ervaren) betaal je 10 euro minder omdat je de reader al hebt.

IMG-20180224-WA0013