20161110-_MG_9607-2

Praktijk Angel Eyes Wijchen Essentie Begeleider Maloesjka Mombarg
Opleidingen - Workshops - Meditatie - Chakra Dance - Shiatsu - Spirituele Reizen - Behandelingen - Consulten

Engelen & Eenhoorns Workshop van 10 uur tot 4 uur 55 euro incl reader:
We maken kennis met de verschillende Engelen en reizen door de verschillende Engelenrijken.  Door het gebruik maken van diverse orakelsets en via automatisch schrift, leren we hoe we  boodschappen kunnen ontvangen en doorgeven.

De Verdieping Aartsengelen workshop van 10 tot 4 uur 55 euro incl reader:
We gaan de verdieping in met de verschilldende Aartsengelen. Welke boodschappen mag je ontvangen en/of doorgeven? Meer aan de slag dus met deze grootheden. En natuurlijk beginnen we dan met weer een heerlijke reis door de rijken heen.

Godinnen en de 5 elementen workshop van 10 tot 4 uur 55 euro incl reader:
We gaan met de 7 Godinnen archetypes aan de slag waardoor jij in kaart krijgt welke type jij bent en nodig hebt op dit moment. Met behulp van de Godinnen krijg jij inzicht in alle vraagstukken over jezelf en je leven. Ook verbinden we ons in meditatie niet alleen met de Godinnen energie, maar ook met de 5 elementen zodat we ons optimaal kunnen voeden met alle krachten die er voor ons zijn.

Rite of the Womb van 11 tot 4 uur 40 euro:
Een sjamanistisch vrouwen ritueel om de baarmoeder te ontdoen van pijn en haar oorspronkelijke staat van geboorte en creatie terug te geven.
Deze dag is een opbouwend ritueel, om daarna af te sluiten met de inwijding die jij weer mag doorgeven aan andere vrouwen.

Oefen Cirkels/studiedag van 10 tot 2 uur 30 euro:
Dit is een oefen cirkel voor mediums, healers, tarotisten en astrologen om jou vaardigheden te onderhouden, te verdiepen en zelf healing en consulten te ontvangen,  zodat je open blijft staan voor je eigen processen.

Onderstaande wordt gegeven in mijn praktijkruimte, heb je zelf een geschikte ruimte en een groep bijeen kan ik ook op locatie komen.

IMG-20180224-WA0013