20161110-_MG_9607-2

Spirituele Praktijk Angel Eyes in Wijchen
BewustZijn en Manifestatie Opleidingen en Coaching - Astrologie/Tarot Meditatie - Chakra Dance - Opstellingen - Spirituele Vakanties

eng nl

U dient contant te betalen na afloop van de duiding en/of behandeling en met cursussen vooraf.
Bij Contact kunt U zich aanmelden voor de nieuwsbrief dan U wordt 1x per maand op de hoogte gehouden wat er te doen is in de praktijk.

*Duiding Geboortehoroscoop of Solaar (jaarhoroscoop) 105 euro, consult duurt max 2 uur incl schriftelijk verslag wat U naderhand toegestuurd krijgt. Voor meer info zie Astrologie.

*BewustZijn/Manifestatie Coaching/Medium (tarot) consult:
consult van 1 uur voor 50 euro (langer dan 1.5 uur 65 euro). Dit zijn consulten waarbij we jou Ontwikkelingsdoel gaan manifesteren. Waar loop je nog op vast, wat mag er geheeld worden en hoe kan ik mijn leven manifesteren zodat ik optimaal gebruik maak van mijn innerlijke Rijkdom. Maar ook kan hier contact gemaakt worden met overleden dierbaren en hoe ga ik verder na verlies van een overleden dierbare. Tijdens deze sessies kan ik ook gebruik maken van Tarot (jaar)leggingen en/of Regressie. Zie voor meer info Behandelingen.

*Aura/chakra healing (energetische behandeling): van 1 uur voor 50 euro. Voor meer info zie Behandelingen

Groep Chakra Healing: dit is een groepshealing sessie voor min 2 personen en max 4 personen met handoplegging/healing en klanken/instrumenten van 1 uur voor 20 euro per persoon.

*Ontspannende/energetische Shiatsu behandeling: dit is een zittende behandeling van 3 kwartier  op de massage stoel. Kleding blijft aan en is incl hoofdmassage, de kosten zijn 40 euro. Meer info zie Behandelingen

*Meditatie avonden: 2x in de maand op de woensdag avond wordt er  gemediteerd
 15 euro (of 2 strippen met de strippenkaart). Zie Agenda voor alle data en aanmelden voor de nieuwsbrief.

Medium/Healing Cirkels: dit is een oefen cirkel voor mediums en healers om je vaardigheden te onderhouden, te verdiepen en zelf healing en consulten te geven en ontvangen zodat je open blijft staan voor je eigen processen. Dit wordt op een zaterdag of zondag gehouden van 10 tot 2 uur en de kosten zijn 30 euro.

Workshops:
*Rite of the Womb van 11 tot 4 uur en de kosten zijn 40 euro. Voor meer info Cursussen.
*Engelen workshops
van 10 tot 4 uur incl reader voor 55 euro. Voor meer info Cursussen.
*Eenhoorn en mytische wezens workshop van 10 tot 4 uur incl reader voor 55 euro. Meer info Cursussen

*Cursussen incl reader:
BewustZijns Opleiding van 1 jaar: De Lichtdrager 11 dagen voor 1111,- euro.
Cursus Kennismaken met Tarot 10 lessen a 2.5 uur voor 350,- euro.
Tarot cursus De Verdieping 10 lessen a 2.5 uur voor 340,- euro.
Intuitieve Astrologie cursus 10 lessen a 2.5 uur voor 400 euro.
Voor meer info zie Cursussen.

*Spirituele vakantie 5/10 okt 2018 zie Spirituele Reis.

*Opstelllingen: het is mogelijk om verschillende soorten opstellingen te doen zoals familie opstellingen of sjamanen zielenopstellingen. Als U een groep bij elkaar heeft kan ik ook op locatie komen. De kosten zijn 35 euro per persoon. Behandelingen

*Chakra Dance: op maandag avond is er Chakra Dance van 7 tot 8 uur. De kosten zijn 7 euro per les (of 1 strip met de strippenkaart). Dit is een unieke Chakra activatieles waarin we door beweging onze chakra’s activeren en is voor iedereen toegangelijk, zie voor meer informatie Behandelingen.

Het kopen van een strippenkaart  met 10 strippen voor 65 euro is voor de Chakra Dance (1 strip) en voor de meditatieavonden (2 strippen) te gebruiken.

Alle behandelingen en consulten kunnen prima in combinatie met andere vormen van therapie.
Elke vorm van therapie en hulp kan alleen succes hebben als U daarvoor open staat en de wil heeft om te transformeren en los te laten. Zie toelichting Stappenplan.

[Welkom] [Spiritualiteit] [Meditatie avond] [Dagkaart] [Daghoroscoop] [Behandelingen] [Spirituele Reis] [Cursussen] [Agenda] [Tarieven] [Stappenplan] [Contact]

Teksten en fotos mogen niet zonder toestemming van de eigenaar worden gebruikt.
copyright MMM