20161110-_MG_9607-2

Praktijk Angel Eyes Wijchen Essentie Begeleider Maloesjka Mombarg
Opleidingen - Workshops - Meditatie - Chakra Dance - Shiatsu - Spirituele Reizen - Behandelingen - Consulten

Engelen

Letterlijk betekent het woord Engel: “boodschapper”.
Ik werk en leef elke dag bewust met de Engelen en het heeft mijzelf en mijn leven zoveel verrijkt en heling gegeven! Alles gebeurt via mijn Ziel in contact met de Engelen. Dan ben ik altijd veilig en zuiver als ik met cliŽnten ga werken, maar uiteraard ook voor mezelf.

Wat ik uit eigen ervaring kan zeggen en dus schrijven is dat het in contact komen en zijn met de Engelen mijn leven heeft veranderd op alle mogelijke manieren en in alle fronten van mijn leven.
Engelen hebben ook een fantastisch gevoel voor humor en weten als geen ander hoe je in elkaar zit, echt geweldig! Mijn advies is dan ook omarm de Engelen en laat ze toe. Ze zijn aanwezig en ze wachten op jou!!!!
Ze hebben je onvoorwaardelijk Lief net als de Schepper en dat is het mooiste voorbeeld dat ze ons kunnen geven. Ze helpen ons onvoorwaardelijk Lief te hebben en ons in te zetten voor werkelijke Dienstbaarheid die voorbij het ego gaat en gericht is op de gehele mensheid en schepping.

Ik ben ze gaan zien in blauwe licht bolletjes na wat navraag kwam ik erachter dat het Engelen zijn (en de blauwe lichtflits blijkt Aartsengel Michael te zijn). Nu ik inmiddels ook wat erover gelezen heb zijn de ervaringen zo herkenbaar, in het begin kon ik die bevestiging echt wel gebruiken.
Zelf werk ik het meeste met Aartsengel Michael en Raphael, maar gidsen/engelen komen wanneer nodig.
Ik zie Aartsengel Michael als mijn internet verbinding en hij sluist me veilig door.

Engelen doen niets tegen jouw vrije wil en zullen altijd helpen in lijn met je Ziel en haar doel ervaringen op te doen in de levens hier op aarde zodat jij je kunt herinneren wie je bent. Jij bent een deel van Onze Schepper de Grote Heilige Bron die ademt door onze evolutie en jij hebt de vrije wil om daar elk moment en in elke situatie voor te kiezen om dat te zijn. Dat is ware spirituele bewustwording weten dat we mede Scheppers zijn en ook die verantwoordelijkheid en meterschap hebben. We zijn Licht en Liefde!

Michael